Från att hyra till att äga

När man är toastmaster så kommer man väldigt nära människor, vilket är helt naturligt. De delar sina lyckligaste och mest känslofyllda stunder av sitt liv med mig. Det händer ofta att man får agera lite psykolog eller samtalsterapeut också eftersom många känslor rörs upp i samband med en vigsel. Ett par som jag fick väldigt bra kontakt med har blivit mina goda vänner. De hade lite tufft innan bröllopet men har i efterhand sagt att mitt stöd och mina kloka råd var vad som fick dem att slappna av och faktiskt genomföra vigseln. Härom dagen när vi pratade så frågade de mig om råd när det gäller nåt som jag absolut inte har någon aning om, att ombilda en hyresrätt till bostadsrätt. Men jag har fattat att det finns många bra konsulter när det kommer till ombildning. Jag kommer att ge dem förslaget att anlita en sån för att kunna vara säker på att allt går rätt till.

Orange och grått lägenhetshus

(Visited 1 times, 1 visits today)